طرح معامله قرن خیانت بزرگ در حق فلسطینیان است

حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری در خطبه‌های پیش از خطبه نماز جمعه این هفته قم در مصلی قدس افزود: مسئله فلسطین یک مسئله جهانی است، هیچ گروه و رهبری در سطح جهان اسلام و فلسطین حق ندارد در معامله‌ای وارد شود که در بخشی از سرزمین اسلامی خود را به بیگانگان بفروشد. وی اضافه کرد: […]

حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری در خطبه‌های پیش از خطبه نماز جمعه این هفته قم در مصلی قدس افزود: مسئله فلسطین یک مسئله جهانی است، هیچ گروه و رهبری در سطح جهان اسلام و فلسطین حق ندارد در معامله‌ای وارد شود که در بخشی از سرزمین اسلامی خود را به بیگانگان بفروشد.

وی اضافه کرد: هیچ‌کدام از نشست‌ها و میزگردهای سران خودفروخته عربی در جده، ریاض و منامه تأثیری در مسئله آزادسازی و آرمان قدس شریف نداشته و ندارد. فلسطین بخشی از پیکره اسلام است و هرگز از دامن اسلام جدا نمی‌شود.
وی همچنین گفت: ترامپ خیال می‌کند همان‌طور که سفارت خود را به قدس منتقل کرد می‌تواند اداره فلسطین را نیز به اسرائیل بسپارد، مسئله فلسطین امروز مسئله روز دنیا بوده و به دست فراموشی سپرده نخواهد شد.
اختری همچنین عنوان کرد: تمام علما و ملت‌های مسلمان دنیا باید در برابر طرح ایده معامله قرن ایستادگی کرده و این حرکت شوم را خنثی کنند، نباید اجازه بدهیم ننگ ۷۰ سال گذشته در تشکیل اسرائیل بار دیگر تکرار شود.
معامله قرن طرحی است که همه قطعنامه‌های سازمان ملل در خصوص فلسطین از جمله بازگشت مرزهای فلسطین به سال ۱۹۶۷ و حق بازگشت آوارگان فلسطینی را نادیده می‌گیرد.
طرح ضدفلسطینی معامله قرن شامل انضمام کامل قدس به رژیم صهیونیستی، انضمام شهرک‌های موجود در کرانه باختری به این رژیم، نابودی کامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی و تعیین منطقه ‘ابودیس’ به عنوان پایتخت کشور فلسطین است.
دبیر کل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) ابراز کرد: وضعیت امروز فلسطین با ۷۰ سال گذشته کاملاً متفاوت بوده و بیش از ۸۰ درصد از مردم این سرزمین با چنین خیانتی مخالف بوده و تمام مناطق اسرائیلی در تیررس موشک‌های گردان‌های فلسطینی هستند.
وی افزود: امروز دولت‌های بزرگی چون ایران، سوریه، لبنان و غیره وجود دارند که با طرح چنین معامله‌ای مخالف هستند درحالی‌که ۷۰ سال گذشته چنین وضعیتی در منطقه حاکم نبود. اسرائیل غاصب در بدترین وضعیت خود نسبت به گذشته قرار دارد و بسیاری از ساکنان آن در حال فرار و ترک این سرزمین می‌باشند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) ادامه داد: ملت‌های مسلمان باید خرید و فروش کالاهای آمریکایی، دریافت پول از سران کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط و فروش خانه فلسطینیان به یهودیان را تحریم کنند.
وی در ادامه افزود: شکست طرح‌های سازش در دهه‌های گذشته به برکت حضور مختلف در راهپیمایی‌های مختلف است، راهپیمایی مردم ایران لرزه به اندام سران رژیم صهیونیستی و آمریکا می‌اندازد.
اختری ادامه داد: خنثی‌سازی توطئه سازش بین اعراب و اسرائیل غاصب مهم‌ترین تأثیری بوده که پایه‌ریزی روز قدس و راهپیمایی جهانی آن داشته است. قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هم‌پیمانان اسرائیل در تلاش بودند که مسئله اسرائیل را به‌عنوان یک مسئله موجود، عادی‌سازی کرده و نقشه فلسطین را تغییر دهند اما انقلاب شرایط آن‌ها را تغییر داد. در معاهده «کمپ دیوید» سران مرتجع عربی تشکیل دولت جعلی اسرائیل را امضا کرده بودند اما پیروزی انقلاب اسلامی و روز جهانی قدس سبب شد تا این توطئه تا به امروز خنثی شود.
دبیر کل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) تأکید کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سوریه و لبنان پای میز مذاکره نرفته و حاضر به تشکیل دولت جعلی اسرائیل نشدند و امروز نیز همچنان جبهه مقاومت اسلامی بر جبهه سازش غلبه دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس تأکید کرد: در سراسر کشور و در تمامی استان‌ها حضور مردم باشکوه‌تر و فراگیرتر از سال‌های گذشته بود.
اختری افزود: به فرموده امام راحل هرروز و هرسال روز قدس گسترده‌تر خواهد شد، ازنظر جغرافیایی، کیفیت و کمیت هرسال مراسم روز قدس گسترده‌تر از سال قبل برگزار می‌شود./ایرنا