نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
خلج طهرانی روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل گمرک شهید باهنر افزود: محصولات صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس شامل محصولات فولادی ( اسلب، شمش و بریکت )، روی و آلومینیوم بوده است. وی بیان داشت: منطقه ویژه خلیج فارس جایگاه ویژه ای در زمینه تولید و صادرات فلزی در هرمزگان و کشور پیدا […]
خلج طهرانی روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل گمرک شهید باهنر افزود: محصولات صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس شامل محصولات فولادی ( اسلب، شمش و بریکت )، روی و آلومینیوم بوده است.
وی بیان داشت: منطقه ویژه خلیج فارس جایگاه ویژه ای در زمینه تولید و صادرات فلزی در هرمزگان و کشور پیدا کرده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس تصریح کرد: این منطقه همواره تلاش می کند تا با جذب سرمایه گذار بر اساس توافقات اقتصادی، تجاری، حفظ منافع گمرک و برای رسیدن به توسعه سرعت بیشتری را طی کند.
طهرانی منطقه ویژه خلیج فارس را برخوردار از مزیت هایی شامل افزایش و توسعه فناوری مدرن در تولید و ارتقا کیفیت و توان صادرات برای رقابت در بازارهای جهانی دانست.
وی یادآور شد: منطقه ویژه خلیج فارس یک منطقه استراتژیک برای اقتصاد کشور به شمار می رود که دارای زیرساخت های قابل اطمینانی است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - نشست مشترک فرماندار شهرستان مهران با فرماندار بدره عراق، صبح امروز در پایانه مرزی زرباطیه با هدف توسعه همکاریهای دوجانبه و بررسی موضوعات مربوط به تردد مرزی، تجارت و مسافری برگزار شد.
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
ماناسپهر - دکتر صادق کرمی با صدور پیامی حادثه غمانگیز و دلخراش بندر شهید رجایی که منجر به جانباختن و آسیبدیدن تعدادی از هموطنان عزیزمان شد را به ملت شریف ایران اسلامی به ویژه مردم صمیمی، دریادل و مؤمن استان هرمزگان تسلیت گفت.
ماناسپهر - مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: پس از سالها انجام پیگیریهای مستمر و مجدانه، با حکم صادره از سوی دادگاه لاهه در تاریخ ۲۲ آوریل ۲۰۲۵، با رد اعتراض دولت بحرین، رای داوری صادره دیوان داوری بینالمللی به نفع بانکهای صادرات ایران و ملی ایران تأیید شد.